Ha pénztárgép, ha mérleg, ha árazó, akkor Ágens! 

Kassza

Kassza a pénztárgépek fontos része, mely lehet műanyag kassza, fém kassza, kulccsal nyitható kassza, stb... Cégünk az ÁgEns Bt. 2003. óta forgalmaz különböző méretű pénztartófiókokat, más néven kasszákat. Ezeket a termékeket közvetlenül külföldről hozzuk be. Először Olaszországból szereztük be, azonban a nehézkes ügyintézés, és persze a jobb ár miatt, ma már közvetlenül a gyártótót. Szinben a legkedveltebb az úgy nevezett ivory, amely a szürke színnek egy árnyalata. De az utóbbi időben igény van már fekete színűre is. A kasszák elnevezésében egy betű és négy szám van. Betű a kassza borítását, a számok a kassza méretét adják meg. Az E jelű műanyagból, a C fémből készült borítást jelent. Sorrendben az első két szám a kassza szélességét a második két szám a kassza mélységét adja meg, centiméterben. Általános kassza magasság 10 cm. Általunk forgalmazott pénztartófiókokat elektromosan is és kulccsal is lehet nyitni. Ez a hagyományos pénztárgépfiókokra nem jellemző. A legtöbb általunk forgalmazott pénztartófiók 6 voltos és 6 ohmos. Csatlakozó fajtája szabadon választott, kollégáink a kért típusút szerelik fel.

Három féle felhasználói kört különböztetünk meg, tudunk kiszolgálni:

Első kör alapvetően a hagyományos pénztárgépekkel összeköthető kasszák. Ezek az E-3336, a C-3540 és a C-4141.

A második kör a kereskedelmi szoftvert használók, azaz számítógépen történő értékesítők, a PC-s rendszerek. Ide olyan fajtát ajánlunk, amelynek szélessége akkora, mint egy normális 102 billentyűs klaviatúra, azaz a kasszára ráfér a klaviatúra és a monitor is, ami egy praktikus megoldást jelent. Ez a C-4646 típusú kasszánk.

Harmadik kör elsődlegesen a pénztárpultos, futószalagos rendszerek. Ilyen rendszerekkel találkozunk a hiper- és szupermarketekben. Ide ajánljuk a Flip-top 4617-t. Azonban a kis alapterülete miatt kedvelik a kitelepülő vállalkozósások, pl. a piacosok, fagylaltárusok.

kassza fém kassza

E-3336 kassza

C-4141 kassza

kulccsal nyitható kassza műanyag kassza

FT-4617 kassza

Műanyag kassza


Ágens Bt.    |   1042 Budapest, Király u. 9.
 Az oldalt szolgáltatja: wlap.hu