Ha pénztárgép, ha mérleg, ha árazó, akkor Ágens! 

Pénztárgép szerviz

Cégünk, 1992 óta foglalkozik pénztárgép értékesítéssel, új- és használt pénztárgép adás-vétellel, pénztárgép karbantartás, valamint pénztárgép szerviz szolgáltatásokkal.

Pénztárgép szervizünk törekszik az alkatrészszintű pénztárgép javítás feladatainak ellátására, amire a szervizes kollégák felsőfokú műszaki iskolai végzettségük, illetve a hosszú idő alatt elsajátított rutinjuk nyújt alapot. Ezért tudjuk kedves partnereinket, ügyfeleinket gyorsan , költséghatékonyan, azaz kedvező áron kiszolgálni.
1992-ben első pénztárgép típus, amit cégünk forgalmazott, a Kontor pénztárgép volt. Ezt követte a Gold, Heat majd a Samsung pénztárgépcsalád. Azóta pénztárgép szerviz több mint 100 különféle típusú pénztárgép javítását látja el. Megértjük, hogy a kereskedőknek elsődlegesen a saját boltjukkal kell foglalkozni, ezért törekszünk a javítás helyszínen történő megoldására.
Egyre nő azon partnereink száma, akik igénybe veszik átalánydíjas szolgáltatásainkat is. Ma már szintén fontos, hogy hiba esetén, minél hamarabb megjavítsák a pénztárgépet, így cégünknél úgynevezett készenléti szolgáltatást is igénybe lehet venni. Gyakorlatilag délig a szervizbe telefonon bejelentett hibára még aznap, délután bejelentett gépre, lehetőség szerint még aznap, de legkésőbb másnap reggel kiszállunk és megkezdjük annak elhárítását. Átalánydíjas szerviz szolgáltatásnál automatikusan végezzük el az APEH által kötelezően előírt feladatokat, azaz az évi kétszeri óraátállítást, és az éves adómemória kiíratást. Így nem kell a kereskedőknek, partnereinknek a dátumokat és határidőket figyelni és azt fejben tartani. Végül de nem utolsó sorban természetesen karbantartási szerződéskötésre is mód van. Tevékenységtől függően éves vagy fél éves rendszerességet szoktunk ajánlani.
Elsők között kezdtünk el számítógéppel összekötött pénztárgéprendszereket üzembe helyezni, még 1995-ben. Azóta azonban nem hogy fejlődött volna ez az ág, hanem még gátolja is az APEH, hogy a pénztárgépek számítógéppel (PC) tudjanak kommunikálni. Így az jóformán visszasorvadt a hagyományos használati módra. A mai pénztárgépek, főleg az ár miatt, hogy olcsóbbak legyenek, kassza, pénztartófiók nélkül érkeznek és kerülnek forgalomba. Ezért úgy gondoltuk 2003.-ban, hogy behozatunk több méretű kasszát, lehetővé téve, hogy akinek igénye van rá, kiegészíthesse pénztárgépét ilyen tartozékkal. Ma még csak magyarországi viszonteladóink vannak, de bízunk benne, hogy rövid időn belül, több közép-Európai országból is lesz partnerünk.

pénztárgép szerviz pénztárgép bemutatóterem
Pénztárgép szerviz Pénztárgép bemutatóterem


Ágens Bt.    |   1042 Budapest, Király u. 9.
 Az oldalt szolgáltatja: wlap.hu